Tuesday, June 16, 2009

seksinya...

ni tempahan dari fae-yust...dah lama fae tempah ni...supposed last week ku buat tapi ku cuti so postponed le sampai ari ni. fae nak cuppies dgn deko bikini yg seksi ni......emmm agak keberatan ku nak buat ni. mula ku suggest buat guna buttercream aja..ku ni agak lemah skit bila nak guna fondant hehehe. namun fae insisted nak fondant gak...so nak tak nak..kena le ku cabar diri sendiri utk siapkan deko sebegini. emmm memang seksi rupanya...tapi seksa juga membuatnya.... 25 pcs cuppies 17 pcs dgn deko bikini ni...lama juga ku amik masa nak siapkan. ku start wat keja kol 8.30 pagi, bakar cuppies, bakar cis bronis, bakar bbct dan juga deko kapis ni...dan seme nya siap..kol 3 petang. tak sempat nak masak lunch pun. bukan masak tak sempat, nak makan pun tak sempat....kol 3.30 ptg ku kuar gi beli lunch. anto balik umah utk irfan, then kol 4 petang gi anto kat fae di presint 4. kol 5 petang baru leh amik lunch hehehe.

anyway...nak ucap terima kasih buat fae and her frens for all these orders. dan terima kasih juga kat fae yg insisted nak deco macam ni....kalau dia tak push ku, sure sampai bila pun ku tak wat punya hehehe....tq so much fae.


apa2 pun...masih byk yg perlu ku perbaiki lagi. dan lain kali ku perlu jadualkan kerja ku betui2 so that ku ada ample time nak buat elok2 dan kemas2. yg ni agak kurang kemas coz mengejar masa.




marble cheese brownies @ rm45 per tray

baby cheesetarts 50 pcs @ rm30.00

3 comments:

  1. hehehe.. tahniah coz sanggup sahut cabaran weols.. sungguh teruja org yg menerimanya.. sampai merah2 muka.. thanks

    ReplyDelete
  2. Yer lar KaKZana...excellent ape!? marvelous lah akk, pasnie boley challenge Anna lak...hikks =P sangat saaayang nak makan...hiii

    ReplyDelete